Учебен център „Лерн“

Знаете какво казват за малките неща. Как хубавото в тях се концентрира и наглед малки и незабележими, те се оказват важни и желани.

Стане ли дума за образованието на децата ни, всички търсим най-доброто решение. Днес в големите градове има много на брой образователни школи, центрове и програми, които предлагат многообразни дейности, като започнем с подпомагане на знанията на децата по основните общообразователи предмети и стигнем до занимания, свързани с различни творчески интереси.

Учебен център „ ЛЕРН е малък учебен център в столицата. В него се провеждат курсове и индивидуални уроци по български език и литература и по математика. Курсовите занятия са организирани в малки групи от до 6 деца. В “ ЛЕРН “ могат да се подготвят както седмокласници, така и бъдещи зрелостници. От тази година, предвид промените в образователната система, в центъра могат да се обучават и деца от 10 клас.

Ще споделим с Вас някои от предимствата на обучението в „ЛЕРН „.

Методът на преподаване в ЛЕРН е диалогичен, търсещ мнението на учениците, понякога провокативен и забавен, прицелен към въображението им. Формата на учебните часове е съчетание между лекция и упражнение. Преподавателите от ЛЕРН провеждат учебните часове без напрежение, а с с отговорност, уважение и вяра в силите и възможностите на всяко дете. Те се стремят да предизвикат емоционална и интелектуална активност от страна на  учениците, така че всеки от тях да се  чувства част от света на знанието.

В цената на всеки курс в ЛЕРН са включени материали и учебни помагала, написани на достъпен език от преподавателите в ЛЕРН . Към курсовете са предвидени и пробни изпити, както и детайлен анализ на постигнатите от децата резултати. За удобство на родителите, таксата в Лерн може да се заплаща на равни месечни вноски.

В учебен център ЛЕРН децата имат възможността да учат с желание и добро настроение . Точно поради това те се подготвят леко и добре и имат високи шансове за успешен резултат на гимназиалните и държавните зрелостни изпити.

Така че, не се чудете, а бързо в ЛЕРН се запишете! 🙂 …Ако все още има някое свободно местенце! 🙂

ЛОШИТЕ МОМИЧЕТА искрено препоръчват учебен център “ ЛЕРН“! Лично се убедихме , че там децата се научават не само да пишат и разказват по-добре, но придобиват желание да го правят!

(Visited 85 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Публикувано: ноември 3, 2019