loshitem

ПЪРВА СРЕЩА

От: Елеонора Бойчева

Добрютру. Сега ще ви преразкажа една моя първа среща. Бях още млада, зелена, неузряла тиквена семка. Уговорихме се с един юнак да излезем. Той ме харесал бил много, заради чувството ми за хумор и смеха. Пък аз – щото немаше кой друг да харесам. Иначе си беше ясно, че от това и виц няма да излезе. Но. Скука.

Уговаряме се. Срещаме се на уреченето място. Той, красив, спор няма. Стои там и ме чака, като от корица слязъл. Бял панталон, светлосиня спортна ризка, спортно сако, бели маратонки. Много бяло, в общи линии. Викам си : „А аз тоя няма да го пера!“. И аз ставах, де. Ама, нали, така съпоставена с него, бях като леля Гинка от месокомбината. Галантен, усмихнат, със зъби по-бели и от панталона му… Бе, мечта сигурно за много девойки.

Сядаме в едно обичано и от двама ни заведение. Той си сваля сакото. Добре оформен бицепс, трицепс, кокалчета, рамена… Аз се респектирам и си глътвам корема. Поусмихвам се и попоглеждам сикрет към него, докато разглеждаме менюто, щото нещо не ми е ок. Чудя се, позяпвам. И по едното време проговарям „косми“ . Той се оцъкли. Викам си, леле на глас го казах… Ма, пича беше гладък като яйце от кукувичка. Все едно горял с Жана Д’арк. Съблазнително (доколкото мога) облизвам пространството над горната си устна. За да проверя дали си махнах мустака… Че неудобно така, нали. Той – порцелан. Аз – морж.

Тръгва разговорът в някаква посока. Фитнес, козметици, козметика, фризьори… С пича, нали. Мен ми неудобно малко, щот съм боса в тея теми. Той ми обяснява как последният път като ходил на маникюр, оная клетница му съсипала ноктите, че ги отрязала много навътре. Ама фризьорът му бил топ. Да ми дадял координати. За мен с отстъпка, разбира се. Много доволен от лазерната епилация в еди кое си студио. Аз там ли съм ходела да ме обезкосмяват…

Веднага си казах на ум: да си напомня, че трябва да си купя ново Бикче. Но отговорих само с Не. Иначе като спасител работел. Супер работа ми казва, ама водата много му изсушавала кожата. Но пък какъв загар правел.

В момента, в който усетих, че ще ме пита и кой фактор защита ползвам, аз започнах да се оправям да си тръгвам. Пичът настоява да съм останела. Имали страаашна нова салата в менюто. Скалъпих, че ме свил корема и трябва да се прибера спешно. Той предположи, че имам болезнен цикъл. Да съм се отпуснала и да пия нещо топло. Накрая просто му казах, че няма как да има каквото и да е между нас. От различни планети сме, бла бла… Той – противоположностите се привличали. Накрая, понапрегната му казвам – „ти ще ми крадеш лаковете и пинсетите, бе човек!“ А той „Глупости. За какво са ми? Аз си имам мои.“Прибрах се в потрес. И без бикче.

(Visited 119 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Публикувано: април 19, 2021