МЕСЯЖ!

ОТ: ТРАЯНА

Да не мислите, че обичам само да ходя на басейни и морета. Амиии! Няма такова нещо. Обичам и да ходя на маникюр, масаж, фризьор. Не ми се случва често, щото покрай тия изедници, пардон – децата, вече бая поразредих. Карай, да са живи и здрави! Дето вика майка ми: “Много си простичка, дъще! Хич не знаеш къде да ходиш!“. Ми така е, не може да съм само руса, туй върви в комплект и с простотията. Ама да се върна на масажа. Рядко вече ходя, гледам все някой ваучер да ударя, че иначе няма оправия. Докато бяха малки децата, карах тях, ама откакто захитряха, върви ги намери! Мързи ги повече от мене, честна дума! Хем знаят как се прави масаж, хем като малки бая ги омазвах с мас, олио,  оцет, каквото беше навремето, и пак не щат. Като се разболеят и личната вика:

– Ще им удариш един масаж и са готови!

– Че туй, дето ги дърмоня, не стига ли? Ако трябва да увелича?

Не стигало. Сега сигурно баш затуй ми връщат тия калпазани! Там, дето ми слагаха миглите, студиото много ми хареса. Докато лежах безкрайно почти цял ден, подочух, че имали специална машина и масажистът бил голяма работа. Айде, като е тъй, я ми дайте един ваучер, да видя аз тез машинарии и прИмоции. В уречения ден измих, каквото ще ми трябва, и се засилих.

– Я да пушим по една цигара – вика младежът.

– Ми да пушим.

– После ще влезете тук, ще се съблечете и ще ме извикате, когато сте готова.

– Тъй да е!

Влизам аз, събличам се и залягам. То всичкото хубаво, ама там, дето аз лежа, има солидна врата.

– Готова съм!

Никой не отговаря, брате!

– Готова съм!!!

Пак същата. Хем съм си извадила главата от дупката на масата, че да не муча глухо – няма! Чувам ги отвън, че си говорят всички служители, пък моят масажист най-много вика, ама ха върви гола да се разправяш. На третото изкрещяване с всичка сила се отказах. На масаж съм дошла, не да си късам гласните струни я! След десетина минути, разгеле, масажистът се присети, че съм там.

– Ама готова ли сте?

– А не бе! Вие колко мислите, че отнема да си свалиш блуза и сутиен лятно време? Още малко да бяхте се забавили и щях направо да си поспя.

– Много се  извинявам! Започваме.

– Тук боли ли, там боли ли, захвана се човекът. Да ви кажа честно, масаж, на който те боли, не е масаж. Туй си е живо мъчение. Аз подскачам, пък той вика:

– Да, да, тук Ви боли.

– Сериозно ли?

– Да, да!

Добре, че беше той, та да ми каже. Щях да си умра проста и непросветена.

– Ето тук трябва да мога да бръкна под плешката, ма не става.

Добре, че не бръкна, щото гаранция давам, че щеше да я откачи.

– И под другата не става!

Слава тебе, Господи!

– Сега искате ли да Ви разкажа за нашата машина за отслабване?

Бе не ща, ама то туй беше реторичен въпрос явно.

– Значи сега всяка процедура е на промоция. 10 процедури и сте готова! Имаме клиенти, ама направо не могат да повярват.

– Сериозно? Ядеш, идваш на тая машина и отслабваш?

– Да, съвсем сериозно.

Ма как не съм знаела аз тая работа?! Загубена жена! Да си мисля, че само синът ми яде и слабее – мечтата на всяка жена. Хич не му хванах вяра, пък като чух цената направо се отказах. Тоя масаж го изкарах и една дружка ми подари ваучер за ново студио. Хаде, викам си, да ида и тия да ги видя. Тая другарка, ви казвам, ми разказа играта. Като ме лепна, че като ме замеси, майкоооооу! Не масаж, ами мЕсЯж бе, хора! Тя меси, аз пъшкам.

– По-леко ли искате?

– Ами, ако може…

Явно от леко не разбираше. На всичкото отгоре не млъква. Аз масажът го разбирам в пълна тишина и релакс. Тука няма, братче! Дъра – бъра, сто чадъра и прочее!

– Ама Вие сте била много мълчалива, госпожо.

Туй, който ме познава, да го види, няма да повярва! Аз езика си прехапах от мъки и месене, на не я й се приказва. Свършихме и тя вика:

– Пак да дойдете! Ще Ви направя един масаж с мед и ще Ви отлепя кожата на гърба!

Ма то не ми стига, че кокали не ми останаха, ми остава и кожата да ми смъкне! Благодарих й и хукнах към личната лекарка. Три деня лежах и пъшках, болнични си взех, че такова месене не бяха ме месили. За тая година бях дотук с масажа! Толкоз! Аз тая снага да не съм я наливала толкоз години, та да ми я потрошат!

(Visited 509 times, 1 visits today)

Коментар към “МЕСЯЖ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Публикувано: септември 24, 2020