КОНКУРС! ЛЕТНИ ЩУРОТИИ- ПЛАЖ, МОРЕ И БИРИ!

@ЛОШИТЕ МОМИЧЕТА

Тази година съществува вероятността ЛОШИТЕ МОМИЧЕТА да не видят ни море, ни плаж, ни изгреви морски, ни залези. Поради тая жестоко тягостна за тях причина и поради тоя кошмарно неприемлив факт, ТЕ ви канят да споделите с тях своите летни щуротии. Разкажете ни за лятото си, за всяка емоция, която то Ви носи. Разказвайте смело за плажове, морета, океани и планински ручеи, за палатки, комари и китари, за смешното и за не толкова смешното, за любов и за нелюбов. Накратко – за всичко, което е вълнуваща лятна история – реална или измислена!

Някои дребни условия:

  • Текстовете да не надхвърлят максимална дължина от 1500 думи;
  • Да са за лятото, за лятото и само за лятото;
  • Може да ползвате личните си имена и/или псевдоним;
  • Да ни ги изпратите до 05.08.2020г. вкл. на електронната ни поща: info@loshitemomicheta.com ;

От всички получени произведения ние ще си харесаме три, които ще получат наградка-ваучер за пазаруване от книжарници „Хеликон“ на стойност 30лв. Оставяме възможност и на публиката да си избере любимо произведение, чрез гласуване в анкета. Авторът, избран от публиката, също ще получи ваучер на стойност 30лв. , за да си купи любими книжки от „Хеликон“.

Всички произведения, които получим, ще бъдат публикувани на сайта на ЛОШИТЕ МОМИЧЕТА и на фейсбук страничката ни: https://www.facebook.com/loshitemomichetaofficial/

Така че хич не му мислете, ами пишете и ни изпратете своите вкусно-лепкави летни истории! Ако пък и имате фотографии към тях, ще си умрем от кеф!

Резултатите ще обявим в срок до 15.08. 2020г. – на сайта и на страницата ни във фейсбук!

ОЧАКВАМЕ ВИ С НЕТЪРПЕНИЕ!

(Visited 520 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Публикувано: юли 5, 2020