Коледна кутия с играчки

Коледа е време, в което да сме зедно и да се чувстваме щастливи от обичта, която споделяме. Децата обожават тези моменти, те ги правят щастливи!

Знаем, колко нетърпеливи са децата в очакването на Коледа и подаръците под елхата. Те им носят радост, а тяхната радост е всичко, което ние като родители искаме. Тяхното щастие е нашето щастие.

Какво искат децата за Коледа?

Играчки, разбира се! Всяко дете ги очаква, а пък играчките са в еуфория да попаднат в техните нежни и топли ръце! Коледа е време за игра, за вдъхновяваща детска игра. Какви играчки да изберете понякога е трудно да решите, нали? Толкова много играчки сега се предлагат в търговската мрежа, че често родителите и близките, които искат да направяят подарък се затрудняват в точния избор.

За Коледа 2022г. в онлайн магазин igra4kite.com много се постараха и с много чувство, внимание и желание, направиха великолепни Коледни кутии с играчки, които като решение липсват на българския пазар.

Кутиите, които ще намерите в igra4kite са перфектно решение за подарък! Те са страхотно опаковани, до най-малкия детайл, така че да Ви очароват от пръв поглед, а съдържанието им заслужава внимание, защото в тях са включени наистина красиви и качествени играчки, които да създадат емоция, настроение и желание за игра у децата.

В онлайн магазин igra4kite.com вдъхновените момичета са приготвили за децата Ви прекрасни изненади, които със сигурност ще Ви накарат да почувствате усещането за светъл празник, неговата човешка топлина и магия от обич, вяра и надежда.

Може да изберете подаръчна коледна кутия за бебе или за детенце между 3-7 години, като вида на играчките е съобразен както с възрастта, така и с празничната атмосфера.

В подаръчната Коледна кутия за бебе ще намерите:

  • Коледна топка с отпечатък за малката детска ръчичка;
  • Красива дървена играчка в оригинална кутийка;
  • Пъстра дрънкалка с дървени елементи, красиво илюстрирани, за да носят радост на бебето;
  • Нежно послание;

Момичетата от онлайн магазин Igra4kite са се постарали да сътворят и една Вълшебна приказна Коледна кутия за децата межд 3-6 години, в която има книга с аудио диск и много великолепни играчки. Част от включените в нея вдъхновения са:

  • Книга с вълшебна приказка с мека кадифена корица и красиви илюстрации, която ще му разкаже за голямото вълшебство, което живее в детското сърце и е способно да твори чудеса. Към книжката е включен и аудио диск с нежна мелодия за мечтаене и звуков файл с текста на приказката, прочетен от нейната авторка.
  • Прекрасни играчки с коледни мотиви за радост, вдъхновение и весели игри, както и забавна логическа игра, за да бъдат дните на Коледа и тези след тях винаги интересни!

Има и още! И със сигурност ще Ви хареса!

Ако търсите вълнуващ подарък за своето дете или за дете на свои близки и приятели, Коледната кутия на igra4kite.com е едно чудесно решение, което да донесе радост на своя малък притежател и да направи играта вълшебна. Тя трябва да бъде такава, нали? 🙂

(Visited 79 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Публикувано: декември 6, 2022