ДА ПЛАШИШ ХОРАТА С ГАЩИ!

ОТ: ТРАЯНА

Времето се постопли, карантината поохлаби и аз реших да изляза от дупката си вече навън. Не стига, че бях замязала на горила, даже получих предложение да замествам същата такава в зоопарка, щото се разболяла, ами и фризьорката не ме позна, направо се стресна, като ме видя. Бретонът вече можеше да си го захапя и вържа на фльонга с език.

Хубавото е, че можах да вляза в едни гащи. Гащи, ама не какви да е! По модата съм аз, не ме мислете. Нали знаете накъсаните дънки, дето я коляно се подава, я бедър, я задна част. Хасъл за ей туй иде реч! Да ме питаш и мене къде съм хукнала и аз с младежите да се меря! Купих си такива дънки, даже влязох в тях и си повярвах, че съм слаба.

Имаше малка дупка на дясното коляно. Дотук добре, ама… Колкото пъти река да ги нахлуя и толкоз пъти уцелвам дупката. Веднъж, два, триж и накрая стана един порядъчен кратер, от който вече се видеше половиният ми крак и отгоре виси един парцал нещастен от дънките. Аз съм виждала младежи и с по-големи голотии, тъй че много не се замислих. Понапънах се, понацедих се, харесах се. Не за друго, ами вече е бая жега и ми става хубаво проветрение поне на единия крак. Турих си слънчевите цайки и си бих камшика по центъра. Крача си аз, дишам с пълни гърди, че от туй висене вкъщи издъних диваните, и хич не ми пука.

Поразмърдах се, понагълтах се с чист въздух и току пред нас, на една пейка седи възрастен циганин и нещо си мърмори. Помислих, че ще ми иска пари и не обърнах внимание, ама той не спира. А-ха да го подмина, пък той надига глас:

– На тебе ма, на тебе ти говоря.

– На мен ли?

– На тебе я! Как не тъ е срам ма?! Да хукнеш по гащи по центъра, че и скъсани гащи! Да плашиш хората само! Ми вземи ги заший ма! Кой ходи по гащи?! Тц, тц, тц…

Хем ме досмеша, хем се огледах наоколо дали някой не бяга панически, уплашен от моите гащи. Прибрах се на тъгъдък, че да сваля гащите и си викам :“ Що ти трябваше на тебе, Траяно, на дърт г@з зелен бъз?!“ 😊

Пък гащите ги заших, не ме мислете!

(Visited 373 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Публикувано: май 27, 2020