Аз живея с Джейсън Стейтъм!

ОТ: ТРАЯНА КАЙРАКОВА

У нас всеки луд е с номера си, някои сме с цяла програма. Ясно е, че аз съм все на някакви диети, после на яко хапване, обаче мъжът ми, критическа ли го изпра, страх от Ковид ли, не мога ви каза, ама от две години се храни здравословно. Остави това, ами и бяга като заек всяка вечер. В резултат на това, за две години хвърли таман 30 килца. Набие си слушалките в ушите, сложи си една кърпа на главата, чист тийнейджър. Пусне си песента от филма „Роки“, дето яко се бяга по едни стълби на нея, и гребе баира. Съответно ние се въртим като пумпали и му приготвяме менюто за следващия ден, че знаем какво става като повдигне вежда или свие мустака. Това е една друга не много благоприятна тема. Няма студ, няма дъжд, бяга чилякът и чак душата му пее. Килцата му вече не, щото се топят.

Тъй де, ама знаете, че той е по-голям гавраджия и от мене, обаче само когато си поиска. Ако си спомняте историята с нашия диван, значи помните и как събра очите на продавачката. Щото й каза, че у нас ще идва ББ, затуй ни трябва спешно да направят дивана. Ми направиха го за 3 деня.  И всичките му са с такъв сериозен тон, че ако не го познаваш, просто те е уморил до две.

Връща се оная вечер потен и здравословен от поредното бягане.

– Ако знаете какво стана! Няма да повярвате направо!

Ние, тримата, сме строени на масата и гледаме опулено.

– Бе, както си бягам, усещам, че нещо вибрира. А! Телефонът ми. Поглеждам – някакъв много дълъг номер. Ся, тва, ако не е измама, пък ей ме на! Ама не спира да звъни. Пак гледам, мяза ми на английски ли, на американски английски ли, не знам. Бе чакай да вдигам, знам ли кой може да е на зор.

Ние вече сме се опулили и чакаме в неведение. Той стои сериозен, да не кажа намръщен, направо ни изкара акълите.

– Казвай бе, тате! Какво стана?

– Ма какво да стане? Вдигам аз и няма да повярвате. Аз съм, вика, продуцент в Уорнър Брос. Нали сте ни чували? Искаме да дублирате Джейсън Стейтъм, щото сте в много добра форма, пък той малко не е добре.

Тук ние се търкаляме от смях, пък той продължава:

– Кво се смеете? Като лежите цял ден по диваните, хеле майка ви, никой няма да ви извика нийде!

– И ти какво му каза?

– Кво? Виж кво, пич, няма проблеми, ама сега съм в сеитба! Дай да се чуем в края на април! Смейте се вие, смейте се…И му пожелах на колегата Стейтъм да се оправя, жив човек е все пак, не може само на мене да чака.

На другия ден пак хуква да гони Михаля, а ние пак чакаме, строени на масата. Ей ся, викам си, ще те подредя. Влиза той, сваля всички спортни принадлежности и аз, съвсем сериозна, му казвам:

– Търсиха те!

Той ме поглежда и изстрелва:

– Ааааа, за автографи утре! Днес вече се скапах!

Не можеш го прекара човека и това си е!

На следващия ден се запуши мивката, ама зверски. Ръчка тоя човек с едни пружини, пъшка, охка, хака разни препарати, не ще и не ще! Никой не смее да мръдне, щото положението е яко натопорчено. След безкрайни мъки мивката биде успешно оправена. Чак тогава дъщеря ми поглежда баща си и го пита:

– Тате, бе.

– Кажи, тате.

– Бе чудя се едно нещо.

– Е?

Бе не, че нещо, ама…Джейсъм Стейтъм дали сам си отпушва мивката?

Хич не чакахме отговор, направо се изстреляхме по другите стаи, заливайки се от смях. Какво си въобразявате вие? Да не мислите, че е лесно да се живее със звезда, дето още не й е приключила сеитбата, а?

фото източник: 10te.bg

(Visited 556 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Публикувано: март 24, 2021